Alăptarea în public, în dezbatere națională

N-am vrut până astăzi să-mi dau cu părerea, în nici un fel, despre femeile care alăptează în public, aşa cum nu am făcut-o nici despre căsătoriile gay, deşi aceste subiecte au acaparat de ceva vreme atenţia opiniei publice. Şi asta din simplul motiv că nu simt nevoia de a avea o opinie vis-a-vis de orice subiect. Opinia este un drept, nu o obligaţie. Totuşi, citind părerile unor „experţi” în orice – care nu ştiu, se pare, de zicerea de mai sus – am înţeles că sugarii ar fi complici cu mamele lor exhibiţioniste, care sunt nişte sărăntoace şi, prin urmare, deabia aşteaptă să-şi arate sânii cu neruşinare în public, pentru a trage foloase din asta.
 
În acelaşi timp, pe alţii, în loc să-i excite vederea unui sân parţial dezgolit – ca pe toți ceilalți – această operațiune îi dezgustă profund. Mai mult, în mod surprinzător, chiar unele femei sunt printre cei mai vehemenţi contestatari. Probabil, cele sterpe. Aşadar, după o lungă chibzuință, s-a ajuns la concluzia genială că, dacă se va legaliza alăptatul la sân în public (deşi, acesta nu este interzis de lege, iar ce nu e interzis este legal), atunci să se legalizeze şi sexul în public, pentru că aceste două acţiuni sunt foarte similare (sic!).
 
Şi atunci vin şi vă întreb: o fi de la poluarea cu unde radio, de la WiFi sau GSM? Pot acestea oare distruge complet rețeaua de sinapse sau chiar neuronii persoanelor mai sensibile? Nu știu. În orice caz, ca măsură preventivă, persoanele care se simt slăbite și confuze ar trebui să poarte un turban din foițe de aluminiu – am auzit că ecranează destul de bine – pentru a salva ce se mai poate salva.
Facebook Comments
Please follow and like us:

2 thoughts on “Alăptarea în public, în dezbatere națională”

  1. Doar un guvern dobitoc, poate aproba legea,,,Ce reprezintă un sîn pe jumătate gol, alãptînd un prunc??Dar tinerele creaturi, ce merg pe stradă cu doar un sfert de corp acoperit??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *