Cazul Berlusconi, emblematic pentru politica românească


 


Silviu Berlusconi le-a donat 10 milioane de euro unor nevoiaşi. Pentru acest gest nobil, Cavalerul a fost trimis în judecată şi riscă să intre după gratii. E stigător la cer!

„Procurorii comunişti mă vânează, pentru că ocup un rol central în politica italiană”, a declarat ilustrul om politic, cu năduf.
Gurile rele comuniste îl acuză, însă, în mod josnic, că cele 10 milioane le-ar fi dat, de fapt, unor prostituate, pentru serviciile lor prestate în interiorul vilei acestuia de la Arcore și că, mai mult, una dintre acestea – Ruby, pe numele său de scenă – ar fi fost minoră la acea vreme. Aceste acuze au fost respinse cu vehemenţă de speranţa politicii italiene, reclamând şi faptul că procurorii, la percheziţie, nu au găsit în casă urme de Viagra sau de lichid seminal.
 
„Aceşti bani au fost daţi pentru a le ajuta pe aceste fiinţe fără noroc, pentru a nu mai fi nevoite să se prostitueze. Prezenţa lor în casa d-l Berlusconi a fost doar cu scopul unor cine galante. Clientul meu este inculpat pentru infracţiunea de generozitate”, a declarat avocatul fostului prim ministru.
 
Procurorii, nefiind mulţumiţi, însă, cu acuzele iniţiale – acelea de întreţinere de acte sexuale cu o minoră şi de înlesnire a prostituţiei – l-au mai acuzat pe bietul bătrân și de corupţie în acte judiciare, pentru faptul că, cică, le-ar fi plătit din nou pe fete ca să declare în faţa judecătorilor, la audieri, că întâlnirile săptămânale din reşedinţa acestuia erau doar pentru a asculta muzică simfonică la pick-up.
 

Iată, aşadar, că politicienii noştri aveau dreptate: procurorii au devenit un pericol pentru întreaga omenire, nu numai pentru politicieni, dar şi pentru muritorii de rând – popular chemaţi şi puliști – care se pot trezi după gratii doar pentru că au dat un leu în plus, peste cei 200.000 permişi de lege, unui semen aflat în dificulate. Fabricarea dosarelor este, deci, reală, ceea ce impune de urgenţă o graţiere şi chiar o amnistie generală și în România.


Facebook Comments
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *