Ce baieti buni sunt politistii de la Arad

driverAugust 2015. Dupa un drum intins, de circa 1.000 de kilometri, cu viteza de autostrada, am intrat in Romania. In primul satuc, dupa iesirea din Arad, urcam o panta fara vizibilitate, cu linie continua si cu o singura banda pe sens. In varful pantei, insa, ma astepta o surpriza: la doar vreo zece metri distanta, un domn politist de la circulatie tintea in directia mea ceva care parea a fi un radar mobil.
 
In momentul in care m-a vazut aparand pe creasta dealului, practic, mi-a si sarit in fata, facandu-mi semn sa opresc. Am franat destul de serios, determinand franarea brusca si a coloanei de autovehicule din spatele meu. Am tras pe dreapta si am coborat geamul. Mi-a cerut actele, iar eu i le-am dat. S-a aplecat ca sa vada si cine este in dreapta mea, s-a gandit un moment, apoi mi-a spus:
– Ati depasit putin viteza regulamentara, dar, de data asta, va iert, ca sa nu ziceti ca politistii din Arad sunt oameni rai. Drum bun si conduceti cu prudenta!
 
I-am multumit frumos si am plecat mai departe, gandindu-ma ce politisti draguti sunt la Arad, dar mai ales ce util se poate dovedi a fi sa ai montata pe parbriz, la vedere, o videocamera care sa inregistreze tot timpul.
[wpdevart_like_box profile_id=”danpopaiasi” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]
Facebook Comments
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *