Cristiana Anghel declară că este absolventă a Facultății de Drept, dar refuză să precizeze când și unde a absolvit

În urma unui articol publicat de fosta senatoare Cristiana-Irina Anghel într-un ziar online, am observat cu surprindere fostul parlamentar se semnează cu titulatura de „jurist”. Am intrat pe situl Senatului României pentru a controla acest fapt și declară și acolo că ar fi licențiată în drept. Fapt ce m-a determinat o „interpelez” imediat pe controversata caracaleancă.
Dan Popa
Dan Popa: Cristiana Anghel, n-am ştiut sunteţi juristă. Noi ştiam sunteţi învăţătoare şi ceva rapsod popular cu mandolina. Când aţi absolvit Facultatea de Drept şi unde? nu găsesc în CV-ul dv.
 
Cristiana Anghel
Cristiana Anghel: Dan Popa, pentru şi tu, ca şi ceilalţi, v-aţi lăsat manipulaţiŞi, cum nu mai sunt persoană publică, nu cred mai interesează pe cineva CV-ul meu… Şi da, cânt la mandolină şi la vioară…de la vârsta de 6 ani… este şi acesta un defect?! Mai mult, ani de zile am învăţat zeci de copii cânte la mandolină. Gratis. Aveam un cerc la Casa Armatei… Nu mi-am făcut 6 case din aceste meditaţii
Dan Popa

Dan Popa: Cristiana Anghel, persoană publică rămâneţi, din nefericire, chiar dacă nu mai sunteţi senatoare ( rog observaţi eu continui adresez domniei voastre cu pronumele de politeţe).

Oricum, nu văd de ce deranjează această cerere. Nu v-am întrebat cum aţi decontat banii Senatului, ci când şi unde aţi absolvit, dacă aţi absolvit întradevăr Dreptul. Eu, în locul dv., fi fost foarte mândru şi  fi afişat asta în toate CV-urile mele. De aceea, nervozitatea dv. mi se pare nejustificată.

Deci, unde şi când?

Cristiana Anghel
Cristiana Anghel: Dan Popa, nu mi fi permis scriu jurist dacă nu aveam studiile necesare. În ceea ce priveşte banii de la Senat, citiţi aici: https://www.facebook.com/cristiana.irina.anghel/posts/1327291504014989
Cristiana Anghel
Cristiana Anghel: Pentru toţi detractorii. Din cauza faptului am fost incomodă şi periculoasă pentru sistem, ANI mi-a deschis lucrare în data de 19 decembrie 2012 (exact în ziua când am depus jurământul) şi a închis-o, prin clasare, în 25 octombrie 2016. M-a urmărit timp de 4 ani, adică tot mandatul. Probabil de aceea nu a mai avut timp de alţiiDacă mai îndrăzneşte cineva calomnieze, în baza unor aberaţii ale acoperiţilor din presă gen Turcescu, Sorina Matei etc., va plăti. (a ataşat la comentariu o serie de documente semnate de ANI – n.r.)
Dan Popa

Dan Popa: Stimată Cristiana Anghel, trebuie că faceţi o ușoară confuzie. Nu văd de ce mi-aţi trimis mie aceste documente.

Sigur, pot să am o oarecare înţelegere pentru viaţa dv. zbuciumată şi pentru stresul în care aţi stat toţi aceşti ani, cu sabia lui Damocles deasupra capului, deşi ştiaţi că sunteţi corectă…

Cum aş putea să uit că acest Sistem ticălos a distrus liniştea multor foşti colegi de-ai dv.? Îi amintesc aici pe Călin Popescu Tăriceanu – trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, audiat de DNA ca martor într-un dosar de corupţie, Cătălin Harnagea – cercetat pentru fapte de corupţie în dosarul Microsoft şi Varujan Vosganian – scăpat de colegii din Senat de urmărirea penală pentru constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi delapidare. Lista este mult mai lungă şi o puteţi găsi la fostul dv. coleg, ex-senatorul Vasile Nistor.

Ştiu de asemenea că sunteţi o luptătoare şi că aţi fost extrem de incomodă pentru Sistem (aşa cum a fost şi este încă Elena Udrea, Sebastian Ghiţă etc.), deşi, gurile rele spun că aţi intrat în Parlament pentru a apara drepturile cadrelor didactice şi aţi sfârşit prin a le extinde pe ale dv. Probabil, se referă la celebrul proiect de lege care îi îndreptăţeşte pe foştii parlamentari să devină automat înalţi funcţionari ai statului, ocolind concursurile de ocupare a acestor posturi.

Totuşi, nu cred că pot fi inclus în lista detractorilor dv., dacă aceştia există cu adevărat. Eu nu am făcut nici un fel de afirmaţii denigratoare la adresa dv., ci doar v-am întrebat când aţi absolvit Facultatea de Drept şi unde, pentru că aceste informaţii lipsesc din CV-ul dv. Cred că este în interesul dv. să veniţi cu aceste simple precizări, tocmai pentru a stopa în faşă eventualele zvonuri răutăcioase. Detractorii dv. de abia aşteaptă să vă acuze de impostură.

Oare de ce credeţi fosta senatoare evită  ne spună unde a absolvit Facultatea de Drept şi în ce an?

Facebook Comments
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *