Cum impozitarea mai mare a românilor le va aduce acestora prosperitate

Livache este un fin economist format la Facultatea de Transporturi, secţia Autovehicule rutiere. De aici şi deciziile politico-economice de şofer de basculantă.
 
Liviu Dragnea: „Din 1 ianuarie 2018 nu mai poate rămâne acel impozit pe gospodărie pentru că el a fost compromis din cauza sau datorită întârzierilor din ultimele luni de zile. În schimb, impozitul pe venitul global – sau globalizarea veniturilor – este o opţiune care e în continuare importantă pentru noi, care poate sau nu să fie aplicată anul viitor, dar într-un pachet mai mare de schimbare a sistemului de impozitare, care să elimine birocraţia şi care să producă mai multe venituri pentru români”.
 
Unde n-aţi înţeles, că vă explic?! Aşadar, impozitul pe gospodărie a fost compromis (din cauza sau datorită, nu are importanţă). În schimb, impozitul pe venitul global (sau globalizarea veniturilor cum îi place lui Daddy să-i mai spună) este bine mersi şi ar putea (sau nu) să fie aplicat; dar nu oricum – aşa, de-a-mpwlea – ci într-un pachet mai mare, care să producă mai multe venituri pentru români!
 
Tot n-aţi înţeles? Atunci, să mă iertaţi, dar sunteţi grei de cap! Vă explic încă o dată şi aveţi şi-un desen, mai jos. Fiți anteți! Aşadar, s-au tăiat peste 100 de taxe, ca să poată tot romanul să ajungă în pătura de mijloc, da? Ei bine, românul nostru nu vrea să vină, că cică e cald vara cu pătura pe el.
 
Apoi, dacă a văzut Vizionarul Suprem că românii sunt moftangii, a zis aşa: „Ia să le bag eu taxele la loc, ba chiar mai multe şi mai mari!” Pentru că, făcând parte dintr-un pachet mai mare de impozite, românul va avea – e la mintea găinii – mai multe venituri. Adică, i se va permite să aibă mai multe servicii, care, odată impozitate, îi vor creşte romanului cârcotaş veniturile. Genial, nu-i așa?
 
Acuma aţi înţeles sau trebuie s-o iau de la capăt?
Facebook Comments
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *