Despre mine

Bun venit, cititorule!

Mă denumesc Dan Popa, sunt blogger începător, iar obiectivul meu este să trag politicienii de urechi. Nu chiar pe toți, doar pe cei care merită.

Deși, până acum, m-am învârtit în jurul Soarelui de 56 de ori, sunt încă virgin, în sensul că n-am intrat până acum în politică. M-am decis însă s-o fac, pentru că nu pot să mai pun nici o bază pe „reprezentanții” mei. Mai degrabă aș putea să pun o bază pe Marte (drept pentru care, am facut rost și de bilet, pentru orice eventualitate).

 

Flying to Mars Dan Popa

 

Trebuie să spun că deja mi-am facut încălzirea, pentru că nici n-am apucat să intru în politică, în adevăratul sens al cuvântului – doar am apucat să-mi anunț intenția – că mi-am și facut o gramadă de… prieteni. Care mai de care mai curioși. „Cine te platește să scrii ce scrii?” sau „Aha, vrei să te pricopsești pe spinarea noastră?” Și alte asemenea. Oameni inteligenți, bre! Mi-am dat seama de asta pentru că nici n-a mai fost nevoie să le povestesc ce vreau să fac, că ei au și înțeles! Einsteini, nu alta! Cred că vă este deja cunoscut acest tip de personaje care au reușit în viață și, de aceea, principala lor ocupație este să scoată bețele din roatele celor care încearcă să le calce pe urme. (Irony: On)

Așa că, dacă nu o să mă mai vedeți pe aici, e foarte probabil să fi plecat cu misiunea Mars One!

P.S.: Dacă vreți să aflați mai multe despre mine și despre activitățile mele, o puteți face aici, aici, aici și aici.

 

Facebook Comments