Elena Udrea și cucuveaua mov

cucuveaua-movElena Udrea, între cititul versetelor din Biblie și raidurile prin Centrul Vechi, mai și glumește. Acum două zile, a postat pe pagina domniei sale un selfie cu o cucuvea mov, ceea ce m-a determinat să fac și eu un comentariu la această postare. Iată-l!

„Hahaha, foarte amuzantă poanta! Probabil, o să aveți ocazia să o povestiţi şi viitoarelor colege de celulă, pentru că binomul nu vă suferă deloc şi complotează întruna împotriva dv., ca să vă scoată din politică, ca să vă închidă gura, ca să nu puteţi spune lucrurile compromiţătoare pe care le ştiţi despre ei şi despre alţii. Deşi, toate aceste dezvăluiri şocante cred că se regăsesc deja în Jurnalul dv., care jurnal a fost foarte probabil fotocopiat de către maestrul presei româneşti, putându-le utiliza oricum şi oricând doreşte. Dar dv., cu curajul cu care ne-aţi obişnuit deja, continuaţi să vorbiţi fără încetare, binomul fiind vânăt de neputinţă, spre deliciul suporterilor dv.

 
Procurorii sunt răi şi s-au înţeles deja cu judecătorii să vă trimită din nou la Târgşor, pe motiv că aţi furat bani de la Gala Bute şi cine mai ştie de unde, bani pe care deja i-aţi fi dat pe îmbrăcăminte şi accesorii. Ca şi cum o amărâtă de geantă Vuitton de 50 mii de euro nu şi-ar putea-o permite orice parlamentar care ar economisi banii din salariu, mâncând covrigi de un leu cu iaurt. Care, în plus, face bine şi la silueta. Şi cică, din cei 1,5 milioane de euro de la Gala Bute doar 1,13% din suma poate fi justificată cu facturi. Păi, când cineva merge la shopping, mai ţine cont de facturi?! Acuma pe bune!
 
Oricum, chiar dacă o fi să fie să ajungeţi din nou la răcoare, dacă vă îmbrăcați gros, eu cred că tot puteţi să vă mândriţi cu realizările dv. Până să veniţi dv. la Minister, turismul era lipsit de promovare şi secat de investiţii. Acum, e cu totul altă treabă. Cum aţi readus dv. turismul românesc la viaţă, nu l-a readus nimeni. Practic, şi acum, după atâţia ani, turismul românesc duduie. Printre investiţiile dv. cele mai importante, putem aminti telegondola, parcuri realizate în pădure sau lângă cimitire, dar şi inovaţiile geniale, cum ar fi terenul de fotbal în pantă.
 
Eu cred că ar trebui să scrieţi o carte sau chiar mai multe (cu ocazia asta va puteţi reduce mult din pedeapsă) în care să vă povestiţi, cu lux de amănunte, viaţa. Cum veneaţi dv. dimineaţa, toată numai zâmbet, îmbrăcată ca o prinţesă, numai haine, pantofi şi accesorii de firmă, şi cum vă aşezaţi dv., cu nobilă eleganță, cu funduleţul pe biroul preşedintelui şi cum le dădeaţi ordine la toţi subordonaţii săi, consilierii incluşi, care vă ştiau de frică mai ceva ca pe d-l Băsescu. Amintirile astea vă vor face suferinţa mai uşoară şi timpul va trece mai repede.
 
Ar mai rămâne un aspect de rezolvat: bunurile şi conturile blocate de cucuveaua mov. Nu asta din mâna dv., aia de la DNA. Eu am convingerea că o femeie puternică ca dv. va reuşi să repornească totul de la zero, aşa cum aţi făcut atunci când aţi plecat de la Pleşcoi, cand, cu inteligenţă, dar şi cu multă aplecare asupra problemelor, aţi reuşit să construiţi aproape un imperiu din nimic. Veţi reuşi din nou, sunt convins de asta.
 
În încheiere, vă urez un sejur cît mai plăcut!”
Facebook Comments
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *