Parlamentarii nostri muncesc si in vacanta!

vot_parlamentariIn urma protestelor detinutilor din 15 penitenciare romanesti, dar si pentru ca mandatul se apropie de sfarsit, parlamentarii s-au mobilizat imediat, ca de fiecare data cand tara o cere, si si-au intrerupt vacanta, pentru a lucra la un proiect de lege care sa imbunatateasca, in sfarsit, viata din penitenciare. Daca proiectul va fi aprobat, legea le va permite detinutilor sa-si restructureze celula, s-o mai largeasca, sa puna pe jos marmura de Carrara, sa platineze robineteria din baie cu aur de 18 karate, sa schimbe mobilierul vechi cu mobila Chateau d’Ax si sa-si monteze fiecare o piscina cu jacuzzi.
 
 
O alta imbunatatire la care s-au gandit parlamentarii nostri este aceea de a desfiinta sectoarele de barbati si de femei din penitenciare, urmand ca detinutii sa fie cazati in celule cate doi, un barbat si o femeie. Cei care se vor evidentia printr-un comportament bun vor prima ca bonus posibilitatea de a putea invita in celula, o data pe saptamana, alte doua perechi, pentru a se putea astfel initia in tainele sexului in grup.
 
Initiativa a fost gandita a face parte din programul de reeducare pentru reincludere in societate. E inutil sa protestati, nimeni nu doreste sa dea nas in nas cu detinuti proaspeti eliberati stresati si frustrati, nu?
 
S-a propus chiar ca, in Dictionarul Explicativ al limbii romane, cuvantul „penitenciar” sa nu mai vina din frantuzescul „pénitence” (penitență, pedeapsă), ci din frantuzescul „bénéficiaire” (beneficiar).
 
Daca legea va trece – si nu vad nici un impediment – de toate aceste imbunatatiri vor putea beneficia imediat toti detinutii cu studii superioare care au incheiat cel putin un mandat in Parlamentul Romaniei.
[wpdevart_like_box profile_id=”danpopaiasi” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]
Facebook Comments
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *